Filmhuset bor dør om dør med Filmhøjskolen Møn - tilsammen udgør vi et kæmpe produktionshus med læring og liv 24 timer i døgnet.

I et tæt samarbejde mellem Filmhøjskolen og Liselund Fontænen har vi skabt en udviklingsplatform, hvor unge film- og lyd-talenter kan boltre sig og skabe nogle af de produktioner, der peger dansk film ind i fremtiden.

Som sådan er vi et fundament for talent og iværksættere i det filmiske univers.

Vi synes nemlig dansk film fortjener mange forskelligartede udviklingsmuligheder. Hos os er der, med Filmhøjskolen som nabo, mange muligheder for samarbejde og praktisk hjælp. Vi har spisesal, udstyr og sovesale som unge filmfolk kan benytte, mens de udvikler og producerer i de omgivelser som både Filmhuset og vores tre smukke øer; Møn, Bogø og Nyord kan tilbyde.

Det handler ikke om pengene - men om projektet

Det er Filmhus Møn der vurderer om et projekt kan nyde godt af at bruge vores faciliteter. Det er også Filmhuset, der afgør med hvad, og hvor meget vi støtter det enkelte projekt. Vi er ikke en kommerciel institution, så for os handler det ikke om at tjene penge. Derimod handler det om at understøtte fantastiske film- og lydfolk fra hele Danmark og, på sigt, det øvrige Europa.

Filmhuset er altid på udkig efter nye spændende samarbejdspartnere - vi har gode rammer at tilbyde, og vi råder over et fabelagtigt lokalt netværk, der kan være med til at løfte projekter ud i virkeligheden.

Vi har brug for stærke personligheder, der kan være med til at udvikle filmmiljøet på Møn.

Skolegade 6 B   -   4780 Stege   -   (+45) 7199 9198

 

FILMHUS MØN

Leder: Lars E. Gandsø

Projektleder: Emil Holtemann

  • Facebook Social Ikon
  • Google Places Social ikon
  • Tidal - sorte cirkel
  • YouTube Social Ikon
  • Instagram - sorte cirkel