Herunder kan du se lidt om de projekter, der er igangværende eller afsluttet i Filmhuset.

1. Tværfagligt kunstnerisk projekt.

Studerende fra hhv. Det Rytmiske Musikkonservatorium, Skuespillerskolen ved Odense Teater og tidligere elever fra Filmhøjskolen Møn gik sammen om at lave et filmisk eksperiment. Projektet er stadig aktivt - herunder kan du se en teaser, eller læse mere via Medium.com:

IMG-1065.JPG

3. Bleed

Kortfilm om den første store kærlighed mellem to unge mennesker, der befinder sig i et live-rollespilsmiljø, hvor de spiller vampyr-rollespil. Filmen instrueres af Hannah Elbke, manuskriptforfattes af Henrik Binger og Produceres af Caroline Steenberg Dam, alle fra Super16 årgang #10.

7 elever fra Filmhøjskolen Møn er assistenter på produktionen. Filmhus Møn bistår med udstyr, kost, logi og kontakt til lokalmiljøet.

4. Vakuum

Ideen til web-serien Vakuum startede med en pitch-opgave på Filmhøjskolen Møn. Siden har holdet (se billedet) og ideen, vundet en stor konkurrence udloddet af Det Danske Filminstitut og internetmagasinet SEIN.

Optagelserne er i færdiggjorte, du kan læse mere her

2. Kareten: Den demokratiske samtale på vej

Filmhøjskolen Møn har i samarbejde med Filmhuset og FFD etableret projektet Den demokratiske samtale på vej. Det bliver en rækker film optaget i en karet der oprindeligt er bygget til spillefilmen: Chr. 4 sidste rejse, men som nu er fast prop i Filmhuset. Læs mere

Skolegade 6 B   -   4780 Stege   -   (+45) 7199 9198

 

FILMHUS MØN

Leder: Lars E. Gandsø

Projektleder: Emil Holtemann

  • Facebook Social Ikon
  • Google Places Social ikon
  • Tidal - sorte cirkel
  • YouTube Social Ikon
  • Instagram - sorte cirkel